Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Η Φωτεινή Πιπιλή ,οι μαϊμού τσάντες κ το τρέντι κοτέτσι

Κι όμως όλα αυτά συνδέονται για το τι απασχολεί το πολιτικό μας προσωπικό .Ενώ  εμάς μας απασχολεί αν έχουμε δουλειά,αν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με όλα αυτά που έχουν ψηφίσει κ φορτώσει στις πλάτες μας οι πολιτικοί μας "σωτήρες"  οι ίδιοι έχουν άλλες σκοτούρες ! Όχι βέβαια για μας και  θα ήταν πολύ αφελής όποιος πιστεύει το αντίθετο .
Ας πάρουμε ένα δείγμα από τις έννοιες τους.
 Η Πιπιλή λοιπόν σε κουβεντούλα στο Βήμα FM αποκάλυψε τι την ενοχλεί και τι την έχει απογοητεύσει! Οι μαϊμού τσάντες των βουλευτίνων! Ότι δεν έχουν αυθεντικές δερμάτινες τσάντες όπως η ίδια! 
Μάλιστα ! Δεν ενοχλείται λοιπόν η Πιπιλή γι'αυτά που ψήφισε και που βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία από το εθνοσωτήριο έργο τους  αλλά από τις ιμιτασιόν τσάντες των συναδελφισσών ! Είναι και μεγάλη πρόκληση έστω και σε χαλαρή κουβέντα να μας λέει ότι απογοητεύεται από το φαινόμενο αυτό και όχι από τα φαινόμενα της ανεργίας και της φτώχειας που μαστίζουν το 1/3 της κοινωνίας .
Το άλλο κρούσμα είναι πιο παλιό ,στις 2/5/2014 αλλά αξίζει τον κόπο γιατί σε βάζει στο μουντ του πολιτικού συστήματος  που σώζουμε με τις δικές μας θυσίες .
Απολαύστε το από το  ΒΗΜΑτοδότη και αναφωνήστε :'εδώ ο κόσμος καίγεται ....
"Κοτέτσι πολυτελείας 
Ο ένας είναι αρχιτέκτονας εξωτερικών χώρων, διακοσμητής κήπων σπουδαγμένος σε ξακουστά ιταλικά πανεπιστήμια. Η άλλη είναι σύζυγος προβεβλημένου πολιτικού, πολυταξιδεμένη, πλουσία που παρακολουθεί από κοντά τη μόδα. Ακόμα και τη μόδα στα... pet! Ξαφνικά το τηλέφωνο του αρχιτέκτονα (που λόγω κρίσης οι δουλειές δεν πάνε καλά, όπως των περισσότερων αρχιτεκτόνων) χτυπά. Η σύζυγος του πολιτικού τον ρωτά εάν μπορεί να κατασκευάσει στον κήπο του εξοχικού της ένα... κοτέτσι: «Και θέλεις αρχιτέκτονα για ένα κοτέτσι;» τη ρωτά έκπληκτος ο αρχιτέκτονας, που έως τώρα ασχολούνταν με τη διαμόρφωση χώρων σε σκάφη ή σε μεζονέτες στην Πολιτεία και στη Μύκονο: «Ναι, θέλω ένα κοτέτσι με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχέδιο που δεν θα θυμίζει τα κοτέτσια στο χωριό για να βάλω μέσα τα νέα μου pets». Pets και κοτέτσι δεν γίνεται, προφανώς θα σκέφτηκε ο αρχιτέκτονας. Και η σύζυγος του πολιτικού έκπληκτη και αυτή από την άγνοια του αρχιτέκτονα, του λέει: «Δεν έχεις ακούσει για τα φτερωτά κοτόπουλα, τη νέα μόδα στην Αμερική; Αυτά θέλω να βάλω στο κοτέτσι. Και πες μου πόσα χρήματα θέλεις». Ακόμα να συνέλθει ο φίλος μας.

Αλλά η εν λόγω κυρία δεν είναι η μόνη. Μαθαίνω ότι η νέα μόδα στη λεγόμενη upper κοινωνία της χώρας μας είναι να καλούνται αρχιτέκτονες ή διακοσμητές ανοικτών χώρων για να φτιάξουν κοτέτσια στα εξοχικά και σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων. Μάλιστα σε μία περίπτωση σε οικία στην Ερμιόνη, μία κυρία ζήτησε από δύο αρχιτέκτονες σχέδια για το κοτέτσι της, για να διαλέξει το ένα και φάνηκε πρόθυμη να πληρώσει περί τα 1.200 ευρώ, μόνον την αμοιβή του αρχιτέκτονα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου