Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Πράγματι! "Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή"!!!

Η δήλωση αυτή ανήκει στη  Φωτεινή Πιπιλή  στον Βήμα FM για το φαινόμενο των απομιμήσεων .Για το τι μαϊμούδες τσάντες κυκλοφορούν στη Βουλή!
Εμ όχι κ.Πιπιλή  μόνο μαϊμού  τσάντες και ποσώς μας ενδιαφέρει . Σας έχει διαφύγει η ιμιτασιόν πολιτική και οι μαϊμούδες πολιτικοί .Κι αυτό μας καίει γιατί έχετε αναρριχηθεί στα σπίτια μας και έχετε εισβάλλει στην ίδια μας τη ζωή.

Όλη η φρασεολογία γύρω από τη λέξη "μαϊμού" δείχνει κοροϊδία  και φτηνή απομίμηση σε κάτι αυθεντικό .Και αυτό που εκπροσωπείτε κ.Πιπιλή πληρεί τους όρους αυτούς .

Κοροϊδία γιατί αρπάζετε ψήφους τάζοντας λαγούς με πετραχήλια ..


Κοροϊδία γιατί υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε το λαό κι εσείς εκπροσωπείτε μόνο την κομματική γραμμή.

Μαϊμού πολιτικοί γιατί απλά  κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν  και μιμήθηκαν  ένα οικογενειακό πολιτικό Brand Name  α' ,β' κ γ' συγγένειας για να αναρριχηθούν στην πολιτική.

Μαϊμού πολιτική γιατί  το κοινοβουλευτικό σας έργο είναι να μας πείσετε από τα τηλεπαράθυρα για  προειλημμένες αποφάσεις από τα κέντρα των Βρυξελλών και του Βερολίνου .

Ο κατάλογος με τις μαϊμουδιές σας είναι μακρύς και αυτόν πληρώνουμε .Και δεν είναι τσάντες κ.Πιπιλή αλλά ανθρώπινες ζωές.

 Και αξιοπρέπεια κ. Πιπιλή.  Αλλά που να καταλάβετε τι σημαίνει η λέξη αυτή . Αν είχατε επίγνωση και συναίσθηση για το που έχετε οδηγήσει αυτή τη χώρα δεν θα μας λέγατε οτι σας ενοχλούν οι ιμιτασιόν τσάντες αλλά θα είχατε πάει να πνιγεί εσείς και οι συνάδελφοι σας .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου