Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Ψήφος εμπιστοσύνης με σχεδόν άδεια τα έδρανα της Βουλής

Ήθελαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφο εμπιστοσύνης για να μαντρώσουν στην ουσία τους βουλευτές τους αλλά και να επαναφέρουν πίσω στο μαντρί όσους είχαν ανεξαρτητοποιηθεί .Ένα κάλεσμα συσπείρωσης  στα απολωλότα πρόβατα  για να να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.ώστε  να αποφύγουν τις πρόωρες εκλογές ..Και όλα γίνονται για να μη χαθεί το σαξες στόρι τώρα που είναι σε καλό δρόμο ....
, Ήδη ο Κακλαμάνης επέστρεψε με πιο δυνατό επιχείρημα ...!Για τη φιλία που τον ενώνει με το Σαμαρά  .Άσχετα βέβαια αν ο φίλος τον έχει αδειάσει πολλάκις .

Η όλη παράσταση λοιπόν είναι στημένη για την τηλεόραση γιατί τα έδρανα της Βουλής είναι σχεδόν άδεια.Απευθύνονται στον τηλεθεατή και στις εντυπώσεις .Μέχρι και τα βίντεο που έχουν ανεβεί έχουν πλάνα μόνο από τους ομιλούντες .Σήμερα όμως ,που  είναι  η τελευταία μέρα , η Βουλή θα είναι πλήρης .Αφενός  γιατί θα γίνουν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και στο τέλος η ψηφοφορία  και αφετέρου για να έχουμε πλάνα  από τους κλακαδόρους ..

Για το Σαμαρά τώρα τι να πω! Ότι μετέθεσε την ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή τις ημέρες που θα έλειπε ; Ή για την επιλογή του για  αντικαταστάτη του τον Μάκη τον τσεκουράτο που μας διαχώρισε σε "καλούς και κακούς" Ελληνες και μας μετέφερε δεκαετίες πίσω;; Καθόλου τυχαία επιλογή γιατί μπροστά στον τυχοδιωκτισμό του  κλείνει το μάτι και είναι ικανός να συμμαχήσει και με το διάολο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου