Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ο Σαμαράς προέτρεπε τον Άδωνι "να προχωρήσει" επειδή ξετρέλανε τους τροικανούς με τη δήλωση ότι μας κόβει φέτες σαν το σαλάμι κ το απολαμβάνει !!!

Το περιστατικό δεν είναι σημερινό αλλά ούτε και πολύ παλιό .Το Μάρτη του 2014 δημοσιεύτηκε από το Βηματοδότη και είναι σοκαριστικό .

Πού το θυμήθηκα τώρα; Αφορμή είναι οι περικοπές στις εξετάσεις στο χώρο της υγείας που ανακοίνωσαν σήμερα και μου ήρθε στο μυαλό από τη μια  ο κανιβαλισμός τους και από την άλλη αυτή η "ευαισθησία" του Σαμαρά που διαρρέει  στα μίντια. Ο Άδωνις βέβαια  είναι γνωστός και από άλλες κυνικές και προκλητικές δηλώσεις του .Ότι όποιος δεν προσαρμόζεται με τα μνημόνια ας πεθάνει ! Κι απ"ότι φαίνεται το απολαμβάνει κιόλας !

Τον Μάρτη λοιπόν που ήταν ακόμη υπουργός υγείας ο Άδωνις, μόλις είχε κάνει κάποια συμφωνία με την τρόικα . Την επομένη μέρα ο Σαμαράς του έστειλε το εξής προσωπικό μήνυμα :"«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους είπες και τους τρέλανες. Προχώρα μπροστά».Τί τους είπε ο Άδωνις και τους ξετρέλανε ;;; Αυτό ακριβώς!!!  -"«Δεν μου λες Πόουλ, από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις και το φας ολόκληρο μπορεί και να πεθάνεις. Αν το κόψεις όμως σε φέτες θα το απολαύσεις». 
Πιο αναλυτικά  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου