Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς - ΔΕΘ 2014: η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών σύντομα τελειώνει. ΔΕΘ 2013 :η ανακεφαλαιοποίηση τελείωσε

Πέρυσι ο Σαμαράς στην ομιλία του στη ΔΕΘ ανακοίνωσε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τελείωσε και θα αρχίσει να ρέει το χρήμα στην πραγματική οικονομία .

Πέρασε ένας χρόνος με την ύφεση στα καλύτερά της και τη συγκυβέρνηση με τη βοήθεια των ΜΜΕ να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο .
Στη φετινή ομιλία στη ΔΕΘ ο Σαμαράς μας είπε πάλι  για σελίδες που γυρίζουν ,για σελίδες που σχίζονται ,για ράλλυ της οικονομίας και άλλα γραφικά . Φτάνοντας δε  στο θέμα των τραπεζών μας είπε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα ρέει το χρήμα προς την οικονομία κλπ κλπ
Νομίζω ότι το δούλεμα είναι ξεκάθαρο κι ελπίζω να πειστούν οι εναπομείναντες αφελείς που πιστεύουν στο σαξες στόρι της κυβέρνησης .

Πράγματι το χρήμα ρέει αλλά μόνο για τις τράπεζες .Κανείς δεν γνωρίζει πόσο κόστισε και συνεχίζει να κοστίζει η "ανακεφαλαιοποίηση" των τραπεζών με χρήμα των φορολογουμένων .

 Και αφού ψευδώς τελείωσε πέρυσι η ανακεφαλαιοποίηση και από τα λεγόμενα του Σαμαρά δεν έχει  τελειώσει ακόμη,αυτό  είναι δείγμα οικονομικής ανάκαμψης ;;

Και μέχρι πότε θα ταΐζουν τις τράπεζες με κρατικό χρήμα ενώ έχουν κλείσει κάθε στρόφιγγα που έχει σχέση με την κοινωνία ;
Θα απαντήσω : ποτέ . Όπως ποτέ δεν θα σταματήσουν να μας σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό αν δεν αναγκαστούν να ξεκουμπιστούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου