Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Μόνο η επιστήμη μπορεί να δώσει λύση στο ΠΑΣΟΚ

Σε στιγμή κρίσης πολιτικής ταυτότητας
Και ποια επιστήμη; Η ψυχιατρική ασφαλώς γιατί αυτά που λέγονται και γίνονται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ χρήζουν επιστημονικής διερεύνησης .

Εκτός από τον αρχηγό τους  που τον βλέπω σε λίγο να φοράει και τη στολή του Μέγα Ναπολέοντα, οι βουλευτές και τα κομματικά όργανα δεν πάνε πίσω.Το μεγαλοπρεπές  8%  τους έχει σαλέψει τελείως τα λογικά. Εμφανίζονται άλλοτε με διχασμένη προσωπικότητα και άλλοτε με παραληρήματα μεγαλείου  για τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη '' που είναι ρυθμιστής των πάντων !


Ένα παράδειγμα σύγχυσης είναι και η Κατερίνα Διαμαντοπούλου , η Σίντι Κρόφορντ κατά τα ΜΜΕ.
Πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή την έβρισκα συχνά στην τηλεοπτική πασαρέλα για να καταγγείλει με πολύ πάθος  την κυβερνητική πολιτική! Μόλις έγινε η καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής από το ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή η εν λόγω κυρία εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα . Δεν την έπαιρνε να ξαναβγεί αμέσως στα κανάλια για να απαγγείλει τον καταγγελτικό της λόγο.

Και να προχθές που την ξαναπέτυχα σε πάνελ  και ήταν πάλι στα κάγκελα για την κυβέρνηση !Το θέαμα ήταν για γέλια και για κλάματα . Της υπενθύμιζαν οι παρευρισκόμενοι ότι δεν είναι στην αντιπολίτευση αλλά στην κυβέρνηση αλλά αυτή το βιολί της .
Κατά την τρικυμιώδη λογική της  Διαμαντοπούλου αυτή η πολιτική που ασκείται δεν πάει άλλο παρ΄όλη την επισήμανση πάλι των παρευρισκομένων οτι η πολιτική αυτή του Σαμαρά και Βενιζέλου είναι συνέχεια της πολιτικής του ΓΑΠ .
Όχι ,συνέχισε ,οι επιλογές  του ΓΑΠ  ήταν καλές γιατί δεν ήταν καλή η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ κλπ
Έχουν τερματίσει πια τη λογική εκτός από τα ποσοστά των εκλογών που τερματίζει ο αρχηγός τους .Τα χάπια τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου