Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Η διαχρονική υψηλή αισθητική του Άρη!!!

Είναι γνωστή η προτίμηση του Άρη στην .. υψηλή αισθητική  .Μπορεί να μην άφησε έργο απ'  όποιο υπουργείο κι αν πέρασε , άφησε όμως τη σφραγίδα του ακριβού του γούστου . Σε ανακαινίσεις υψηλού επιπέδου στα υπουργικά του γραφεία , στην προτίμηση του  σε υπερ λουξ  ξενοδοχεία κατά τις μετακινήσεις του στο εξωτερικό κλπ. Και σ' αυτά  τα ακριβά γούστα χορηγός ήταν το κράτος . Ο Άρης από την Πάτρα ,αυτό που είχε μόνο να κάνει ,ήταν να δίνει τις αποδείξεις στον χορηγό του .

Ήταν (και είναι ) αυτή η αντίληψη για το πως το πολιτικό προσωπικό αντιλαμβάνεται αυτό που λέμε δημόσιο χρήμα .Πόσο μάλιστα στην προμνημονιακή εποχή . Μάλιστα ο Άρης ,σε κάποιο πρωινάδικο ,είχε εξομολογηθεί ότι το 2008 -2009  δεν είχε πάρει μυρωδιά για τα χάλια της οικονομίας .Πιθανόν γιατί τότε  η μυτούλα του μύριζε άλλα αρώματα. Ακριβά !
Και να ένα δείγμα :Κι έρχομαι στο δια ταύτα .Ο Άρης του σήμερα  θέλει να γίνει  δημοτικός  άρχοντας της πρωτεύουσας και έχει όραμα η Αθήνα να αποκτήσει υψηλή αισθητική . Κι έχει εμπειρία  στον τομέα αυτό και κανείς δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου