Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Αθωώνουν με νόμους τα λαμόγια που λήστεψαν κρατικό χρήμα!Το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Το αστικό τους κοινοβούλιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια βιομηχανία παραγωγής και συγκάλυψης σκανδάλων. Πότε για να ωφεληθεί η άρχουσα τάξη και πότε για να εξυπηρετηθούν «δικά τους παιδιά».
Το γιατί δεν προβάλλεται στον βαθμό που πρέπει από αριστερά έντυπα, αυτή η δραστηριότητα του «ναού της δημοκρατίας» τους είναι ένα ερώτημα. 

Τα γράφουμε αυτά με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδα – «Το Παρόν» που παραθέτει νόμους που ψηφίστηκαν «χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας» όπως γράφει χαρακτηριστικά με τους οποίους απαλλάσσονται οριστικά «επώνυμοι –στους οποίους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους- για παθητική και ενεργητική δωροδοκία, για κατάχρηση εξουσίας, για ψευδή βεβαίωση και νόθευση εγγράφων, για αθέμιτη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, οι οποίοι γλυτώνουν τις διώξεις και την φυλακή».


Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που δημιουργεί μέγα πολιτικό θέμα, συμπληρώνει η εφημερίδα, αναφερόμενοι στο ότι ψηφίστηκαν νόμοι με του οποίους βγήκαν «λευκές περιστερές» στελέχη που υπηρετούν σε οργανισμούς και Επιχειρήσεις του Δημοσίου, σε υπουργεία, σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονταν δημόσιο χρήμα και στα οποία είχαν αποδοθεί βαρύτατες  κατηγορίες.

Τίποτε το ιδιαίτερο δηλαδή. Ετσι λειτουργεί το κοινοβούλιο τους, και ο καπιταλισμός

Από  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου