Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Θα δοθεί "εντολή Σαμαρά" και για χιλιάδες άλλα παιδιά;;;

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην είδε στην τηλεόραση και να μη συγκινήθηκε από την περίπτωση του 13χρονου αθλητή που πρόσφερε το μετάλλιό του στο πρωθυπουργό για να τον ευχαριστήσει που μεσολάβησε για να θερμαίνεται η πισίνα του κολυμβητηρίου όπου έκανε προπόνηση.
Και όλα ξεκίνησαν από  μια ταβέρνα της Κηφισιάς όπου ο 13χρονος βρισκόταν με τους γονείς του και συμπτωματικά βρισκόταν και ο Σαμαράς με τη σύζυγό του κλπ κλπ κλπ.

Το ρεζουμέ του όλου περιστατικού  ήταν πάλι "με εντολή Σαμαρά" που είχε ατονήσει τελευταία μετά την υπόθεση Μπαλτάκου . Αλλά και η εικόνα ενός πρωθυπουργού με ευαισθησίες !


Μια πάλι  επιλεκτική ευαισθησία που έπρεπε να παίξει στα κανάλια  σύμφωνα με τους συμβούλους και τους  επικοινωνιολόγους της τρομάρας όταν υπάρχουν σήμερα χιλιάδες  παιδιά που δεν έχουν ζεστό νερό όχι στην πισίνα της προπόνησης αλλά στο μπάνιο του σπιτιού τους .
 Και δεν είναι επιλογή  που τα  παιδιά αυτά  δεν έχουν θέρμανση στο σπίτι τους ,ούτε καν ρεύμα .  Κι αυτό δεν είναι επικοινωνιακό τρικ  αλλά πραγματικό γεγονός. Δεν είναι συγκινητικό αλλά  τραγικό.

Κι αυτές οι οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα δεν είδαν και όλο αυτό το σόου για να φασκελώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου