Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Δέστε τον!!! (βίντεο)

Το θέμα ειναι ότι κανείς δεν μπορεί να δέσει τον Άδωνι !  Πόσο  μάλιστα  όταν  είναι και πολιτικός προϊστάμενος του αρμόδιου επιστημονικού κλάδου !.

Ποιο τραγελαφική εικόνα από έναν υποτίθεται υπουργό υγείας ,που σε ώρα κρίσης έχει εμφανή σημάδια παράκρουσης ,δεν θα μπορούσε να υπάρξει !
Κι όμως όλος αυτός ο σουρεαλισμός υπάρχει .Ο Άδωνις  είναι υπουργός  στον πιο ευαίσθητο τομέα !

Και δεν τον επέλεξαν τυχαία   για να διαλύσει το σύμπαν προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων γύρω από το χώρο της υγείας. Απλά εκμεταλλεύτηκαν την κυνική  μνημονιακή του μούρλια και τη φασιστική του ιδεολογία  με τον καλύτερο τρόπο .

Στο συγκεκριμένο βίντεο  ο Άδωνις είναι σε στιγμή μεγάλης κρίσης  Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά εδώ έχει ξεφύγει τελείως . Δεν είναι τόσο ο τόνος της φωνής ή η έκφραση  όσο αυτά που ξεστομίζει !
Και γιατί άραγε έχει τελείως λαλήσει ; Μα φυσικά επειδή έφτασε το τέλος του  και όχι  "η κομμουνιστική απειλή" Ποιο σούργελο πεθαίνεις!!!

Από την αρχή άλλωστε είχε δείξει σημάδια οτι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ταχεία ανέλιξη από τηλέμπορας σε υπουργό .΄Κι ένα άτομο που είναι  παθιασμένο για  τηλεπαρέλαση  και προβολή , είναι δύσκολο να πιστέψει  οτι το σόου τελειώνει . Και όταν δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα ,τότε παραφρονεί .
Περαστικά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου