Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Aπίστευτη προεκλογική προπαγάνδα καταστροφής από τη Nέα Δημοκρατία - Μέσω sms προειδοποιεί για εφιάλτη και χάος

"Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η μεταβατική περίοδος που δυνητικά μπορεί να υπάρξει, αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές"
Απίστευτη και προκλητική προεκλογική προπαγάνδα έχει εξαπολύσει η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας από τους πολίτες, μέσω μηνυμάτων (sms) που στέλνει στα κινητά τους τηλέφωνα, να ψηφίσουν ΝΔ, ώστε να αποτραπεί ο εφιάλτης και το χάος.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμα αναφέρει το εξής η Νέα Δημοκρατία:
"Σταθερά βήματα μπροστά, όχι πίσω στον εφιάλτη".
Σε άλλο μήνυμα βουλευτές του κόμματος αναφέρουν:
"Κανένα ρίσκο στις θυσίες μας, δεν γυρίζουμε στο χάος".
Με αυτή την ασύλληπτη και απαράδεκτη προπαγάνδα, η ΝΔ προσπαθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, διαρρέοντας σενάρια καταστροφής που δεν ισχύουν.


Στην Ελλάδα κανένα κόμμα δεν θα φέρει την καταστροφή. Όπως η ΝΔ είναι κόμμα αγοράς, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την αποδοχή των διεθνών επενδυτών.
Οι ξένοι οίκοι δεν ανησυχούν για το εάν θα νικήσει ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η μεταβατική περίοδος που δυνητικά μπορεί να υπάρξει, αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές.
Συν τοις άλλοις, η ΝΔ προωθεί μηνύματα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλήξει τις καταθέσεις των Ελλήνων, ωστόσο θυμίζουμε ότι επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και τώρα συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, χάθηκαν 75 δισ. καταθέσεων.
Από 237,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2010 οι καταθέσεις έχουν υποχωρήσει στα 161 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2014.
Η αποστολή μηνυμάτων από τη Νέα Δημοκρατία που επικαλείται εφιάλτες και χάος είναι απαράδεκτη.
Από bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου