Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

FT: Οι επιπτώσεις στο εισοδημα από την συμμετοχή στην Ενωμένη ευρώπη (πίνακας)Στο πίνακα από τους FT βλέπουμε  τις επιπτώσεις στο κατά κεφαλήν εισόδημα από την συμμετοχή στην ΕΕ. Επιπλέον δίπλα σε κάθε χώρα βλέπουμε την χρονιά εισόδου στην ΕΕ. Ενώ στις περισσότερες χώρες η άνοδος του επίπεδου είναι εντυπωσιακή η Ελλάδα αποτελεί  δραματική εξαίρεση  θα γράψει ο αρθρογράφος
Αυτό επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζουμε εμείς στο eurosceptics.GR. Η Ελλάδα χάνει διαχρονικά από την ημερα που μπήκε στην ΕΟΚ και αυτό το αντισταθμίζει με διαδοχικά προγράμματα λιτότητας. Οι Έλληνες στην ΕΕ από το 1981 βιώνουν μια μόνιμη λιτοτητα που κρατάει έως τώρα.
Αυτή τη λιτότητα που ζήσαμε με Ανδρέα, Μητσοτάκη, ξανά Ανδρέα,  Σημίτη,  έγινε κρίση και χρεοκοπία επί Καραμανλή και Παπανδρέου όταν χειροτέρεψαν οι διεθνείς συνθήκες. Η έξοδος από την κρίση θα μας επαναφέρει σε καθεστώς λιτότητας.
Ενώ στα αλλά κράτη ανέβαιναν οι μισθοί στην χώρα μας η  μόνιμη λιτότητα αντισταθμίστηκε με Δανεικά κάρτες και διακοποδάνεια  τα οποία έκρυψαν την παραπάνω εικόνα δημιουργώντας τεχνίτη ευμάρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου