Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Τρεις φορές ζητήθηκε απο το στρατό να κατεβεί στο δρόμο...(βίντεο)

Ποιοι ζήτησαν 3 φορές στρατό για τον δρόμο! Τι επιβεβαιώνει ο ναύαρχος Χρηστίδης!

Με το πολιτικό σκηνικό βαρύ να αναμένει την πιθανή αποκάλυψη κι άλλων βίντεο από τους “οπερατέρ” της Χρυσής Αυγής που θέλουν να διαπραγματευτούν με το σύστημα που υποτίθεται ότι πολεμούν, τα όσα αποκάλυψε ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ για τις Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το οικονομικό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Και ίσως όπως εξελίσσονται τα πράγματα να μην είναι σύντομα και το μεγαλύτερο που...θα έχουμε να λύσουμε.


Δεν ισχυριζόμαστε ότι η ποιότητα της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας μας ήταν αυτή που θα επιθυμούσαμε. Αλλά αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρονια αρχίζουν και προκαλούν δικαιολογημένες ανησυχίες. Τις οποίες από καιρό το Onalert έχει επισημάνει . Από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2012, όταν γράφαμε ότι είναι απαράδεκτο στρατιωτικές δυνάμεις να χρησιμοποιούνται με οποιαδήποτε δικαιολογία και τρόπο σε μέτρα ασφάλειας - τάξης υποστηρίζοντας επί της ουσίας την αστυνομία! Τώρα έρχεται ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα γράφαμε και να προσθέσει ότι υπήρξαν ακόμη δύο περιπτώσεις που ζητήθηκε διάθεση προσωπικού για ανάλογες “αποστολές”.

Τα όσα λέει ο κ. Χρηστίδης είναι αποκαλυπτικά και ανησυχητικά για την νοοτροπία που επικρατεί σε υψηλά κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ υπενθυμίζει ότι “ο στρατιωτικός έχει ορκιστεί υπακοή και όχι υποταγή”.

Από onalert  μέσω ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου