Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Έχει ....όραμα ο συνδυασμός "ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ"

Ένας κακός χαμός γίνεται στα σόσιαλ μίντια με τους υποψηφίους που προσφέρουν άφθονο γέλιο. Θα συνεισφέρω κι εγώ ,όσο μπορώ, για να αναδείξω όσους πέσουν στην αντίληψή μου .

    Ο συγκεκριμένος υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη έχει όραμα για την Αθήνα και μας δείχνει τι εννοεί ειδικά στην πρώτη φωτό. Μιας Αθήνας πριν 100 χρόνια!  Θα μπορούσε όμως να βάλει ακόμη πιο ρομαντικές  φωτογραφίες πχ με άμαξες ή άλογα .

    Ήδη έχουμε κάνει ένα πισωγύρισμα σε συνήθειες και συνθήκες διαβίωσης κατά 50 χρόνια μέσα σε μια τετραετία .Επομένως δεν είναι και άπιαστο το όνειρο του υποψηφίου γι΄άλλα 50 χρόνια ! Άλλωστε η παράταξή του έχει προσφέρει (και συνεχίζει να προσφέρει) πολλά προς την κατεύθυνση  αυτή του ρομαντισμού . 

    Από άποψη αισθητικής οι υπόλοιπες φωτό  δεν με χαλάνε καθόλου . Θα πρέπει όμως  να κατεδαφίσουν όλο το έργο  ενός άλλου μεγάλου  "οραματιστή"  της παράταξής τους.


Σκοπός του συνδυασμού μας ''ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ'' και του υποψήφιου δημάρχου μας Αρη Σπηλιωτόπουλου είναι να κάνουμε την Αθήνα μας όμορφη , ανθρώπινη, ρομαντική και συναισθηματική όπως την έζησαν οι γονείς μας.... (4 φωτογραφίες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου