Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Παρακράτος 2014 - Μπαλτάκος: «Είχα ενημερώσει για όλα το Μαξίμου!»«Ε, βέβαια και είχα συνεργασία με το Μαξίμου και γνώριζε όλες τις επαφές μου με τη Χρυσή Αυγή.
Θα δούμε πώς θα αμυνθώ... Αύριο θα αποφασίσω τι θα πω...».
Αυτά είπε σε στενό συνεργάτη του χθες στις 8.20 το βράδυ ο Τάκης Μπαλτάκος και άνθρωποι που τον γνωρίζουν θεωρούν πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε δεύτερο χρόνο, ίσως σήμερα, θα πει τα ίδια πράγματα και δημόσια...
Ο κ. Μπαλτάκος είπε σχεδόν ευθέως ότι «είχα τις επαφές γιατί δεν μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Ελληνες εγκλωβισμένους στη Χρυσή Αυγή. Αναζητούσα, λοιπόν, κάθε τρόπο για να τους απεγκλωβίσω με προσπάθεια εκ των έσω της Χρυσής Αυγής».

Με το στενό συνεργάτη του είχε τον εξής διάλογο χθες βράδυ:
- Πότε έγινε αυτή συνάντηση με τον Κασιδιάρη και η βιντεοσκόπηση;
ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Τον περασμένο Οκτώβρη.
- Να υποθέσω ότι εσύ έκανες τις επαφές και την προετοιμασία για να αποχωρήσουν από τη Χρυσή Αυγή οι βουλευτές Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας;
ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Με το βουλευτή Λάρισας (Αλεξόπουλο) οι επαφές έγιναν με ένα βουλευτή Λάρισας. Με το βουλευτή Κορινθίας (Μπούκουρα) δεν ξέρω.
- Πώς θα αμυνθείς, λοιπόν, στις κατηγορίες εναντίον σου;
ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Απλά πράγματα. Εκανα τις επαφές γιατί δεν μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Ελληνες εγκλωβισμένους στη Χρυσή Αυγή και αυτό το έκανα σε συνεργασία με το Μαξίμου φυσικά. Δεν θα μπορούσα άλλωστε ποτέ να το κάνω χωρίς γνώση και συνεργασία...
Ο στενός συνεργάτης του Τάκη Μπαλτάκου χθες το βράδυ εξέφρασε φόβο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος φοβάται πως στοχοποιείται στη Δικαιοσύνη με ενδεχόμενο να διωχθεί ο ίδιος σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.
Με το αδίκημα του σχηματισμού και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης διώκεται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δικαστικοί κύκλοι που πρόσκεινται στην ηγεσία του Αρείου Πάγου, μας έλεγαν χθες ότι με βάση τα όσα εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο κ. Μπαλτάκος θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι μετέχει και ο ίδιος στην οργάνωση αυτή και να διωχθεί και ο ίδιος για συμμετοχή.
Τα θέσαμε αυτά στον στενό συνεργάτη του κ. Μπαλτάκου και ο αντίλογος ήταν ότι κατά τη δική του προσωπική εκτίμηση και ανεξάρτητα από το τι του είπε ο κ. Μπαλτάκος, στις επαφές Μπαλτάκου με τους χρυσαυγίτες οφείλονται όχι μόνο οι αποχωρήσεις βουλευτών από τη Χρυσή Αυγή αλλά και η παραδοχή αυτών των βουλευτών ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε εν αγνοία τους ως εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου