Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Τα διακοποδάνεια μας έριξαν στα βράχια!

Τάδε έφη  Σκορδάς ,ο Υφυπουργός Ανάπτυξης ,τρομάρα του, σε τηλεοπτικό πάνελ!Κατά την ανάλυση Σκορδά για το χρέος φταίμε εμείς ,οι απλοί πολίτες .Παίρναμε διακοποδάνεια για να πληρώνουμε ξαπλώστρα στη Ψαρού !Και αυτό δεν μπορούσε πια να  συνεχιστεί !
Οτι υπήρχαν βαρεμένοι είναι γεγονός. Αλλά πόσοι και πως; Και οι Τράπεζες είναι άμοιρες ευθυνών που μας είχαν γίνει τσιμπούρια και μας έκαναν πλύση εγκεφάλου να πάρουμε οπωσδήποτε ένα δάνειο και ας είναι και για ξαπλώστρα;
Για τόσο σοβαρό τραπεζικό σύστημα μιλάμε !Και για τόσο σοβαρούς πολιτικούς!
Και δεν είναι μόνο θέμα σοβαρότητας όταν έχουμε να κάνουμε με συμμορίες που στην κυριολεξία έχουν λεηλατήσει αυτή τη χώρα .


Τα δανεικά που έπαιρνε   η χώρα , κ.Σκορδά ,πήγαιναν σε μίζες ,σε αρπαχτές  ,σε θαλασσοδάνεια και στον κομματικό στρατό . Οι ξαπλώστρες αλλά και τα δάνεια για πρώτη κατοικία ειναι σταγόνα στον ωκεανό. Σε τελευταία  ανάλυση οι  μικροί δανειολήπτες στην πλειοψηφία τους δεν είναι οι μπαταχτσήδες

Αυτά τα γραφικά   που είπε  ο Σκορδάς   περί δανείων δεν τα ακούμε για πρώτη φορά .Έχουν ξοδευτεί  άπειρες τηλεοπτικές ώρες σε "επιστημονικές αναλύσεις"από τότε που μπήκαμε στο μνημόνιο για να το εμπεδώσουμε .Οτι εμείς τα φάγαμε ,οι απλοί πολίτες. Ούτε καν μαζί , όπως είχε πει ο Πάγκαλος.
Και όλη αυτή η ανησυχία  για τα κόκκινα δάνεια !!Βasta!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου