Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα, 50 αστυνομικών, φυλάει τον Δένδια;;;


Δένδια που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις, θα μπορούσε να είναι η παράφραση του γνωστού γνωμικού. Ο ιστότοπος bloko.gr  έλαβε την ακόλουθη επιστολή, την οποία αναδημοσιεύουμε
"Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξεως Αττικής.
Θα ήθελα να καταγγείλω πως παρόλες τις αναγγελίες και τα μέτρα για την αποδέσμευση αστυνομικών από επίσημα πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, ασφάλεια κ.Προέδρου και τα γραφεία τους) βλέπουμε πως για κ.Υπουργό ο οποίος είναι κ πολιτικός προϊστάμενος μας τα μέτρα φύλαξης έχουν αυξηθεί κ μάλιστα είναι ο υπουργός με τους περισσότερους αστυνομικούς στη φύλαξη του τα τελευταία τουλάχιστον 8 χρόνια που υπηρετώ εγώ όσον αφορά στους Υπουργού Δημοσίας Τάξεως.Πιο συγκεκριμένα απ την υπηρεσία στη οποία υπηρετώ αλλά και από τα επίσημα που ανήκει η φρουρά του διατίθενται σε κάθε βάρδια 15 αστυνομικοί ενώ στη νυχτερινή βάρδια 20,που σημαίνει πώς καθημερινά απασχολούνται 50 αστυνομικοί για την φύλαξη του κ.Υπουργού και της οικίας του, χωρίς να προσθέσουμε τους έχοντες ρεπό η αδιάθετο αλλαγής...

Πραγματικά θα περιμέναμε τα μέτρα αποδέσμευσης αστυνομικών απ τα επίσημα πρόσωπα να ξεκινήσουν απ τον ίδιο τον πολιτικό προιστάμενο της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να χρησιμοποιηθούμε εμείς οι αστυνομικοί στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την φύλαξη των πολιτών από όποια υπηρεσία και να υπηρετούμε αφού αυτή είναι η πεμπτουσία του σκοπού μας όταν αναλαμβάνουμε καθημερινά υπηρεσία καθώς βέβαια και η προάσπιση των νόμων και του Συντάγματος..

Σας ευχαριστώ πολύ..."

Απάντηση στην επιστολή δεν υπήρξε. Η αλήθεια είναι ότι 50 αστυνομικοί να φυλάνε έναν υπουργό είναι καθαρή υπερβολή, ακόμη και για τον Δένδια τον Μεγαλοπρεπή.
Θα είχε ενδιαφέρον όμως ένας δημοσιογράφος να έκανε μια σχετική έρευνα.

Δεν ξέρουμε και αν τον ακολουθούν και όταν ασκείται στην σκοποβολή, καθώς ο Σερίφης Δένδιας είναι και συστηματικός επισκέπτης στα σκοπευτήρια της Αστυνομίας.


Από LEFTeria:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου