Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Δεν με πείθει το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού (βίντεο)Από την αρχή δεν με έχει πείσει η ιστορία με την απόδραση του Ξηρού. Δεν μπορώ να αποδεχτώ οτι ο Ξηρός έβγαινε με άδεια και δεν ήξεραν κάθε του κίνηση! Τον Σακκά  χωρίς ακόμη καταδικαστική απόφαση τον εντόπισαν εν ριπή οφθαλμού όταν ξενοκοιμόταν ενώ τον Ξηρό τον άφηναν αμέριμνοι να κάνει περίπατο στο πάρκο !

Θεωρώ πολύ χοντροκομμένο όλο το σκηνικό .Ο Ξηρός στο βίντεο μου φέρνει περισσότερο με βρεγμένη γάτα παρά για έναν αποφασισμένο για ένοπλο αγώνα. Ο τρόπος που διαβάζει το "διάγγελμα" μοιάζει με μαθητή που παπαγαλίζει. Ούτε είναι τυχαίο  ότι τελειώνει την ¨"ανάγνωση " με τα ...γουναράδικα !


Κατά την δική μου άποψη ο Ξηρός δεν είναι ελεύθερος .Θα χρησιμοποιηθεί για μπαμπούλας και για αποπροσανατολισμό όσο τους πάρει και στο τέλος θα "φαγωθεί" σε κάποια δήθεν ενέδρα .

Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει σε κάθε επίπεδο  τα καλόπαιδα που μας κυβερνούν και οι παρατρεχάμενοι   θα παίξουν τα ρέστα τους  .Θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε όλα .Αυτό είναι σίγουρο . Εμείς απλά δεν πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι τους  και να κοιτάμε εκεί που μας δείχνουν.

Ήδη στα τηλεοπτικά πάνελ βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα ! Ο λόγος του Ξηρού στο βίντεο είναι ολόιδιος με των αντιμνημονιακών !  Άρα έχουμε και λέμε : αντιμνημονιακός ---> Σύριζα (γιατί αυτό  τους  καίει) = τρομοκράτης .
Ούτε  τους ψηφοφόρους τους που είναι αγρότες και άνω των 65 ετών δεν  μπορούν να πείσουν με τις  χοντράδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου