Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Λιάπης και το ξεκάρφωμα

Μισή ώρα ρεπορτάζ για τον Λιάπη είχε ο Alpha στις ειδήσεις των 7 ! Το χρονομέτρησα από περιέργεια γιατί απηύδησα!  Ξεκίνησε με εκτενές ρεπορτάζ  για την επιδοτούμενη βίλα από τον "ειδικό απεσταλμένο  στο  Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας .
Επί 20 λεπτά είχαμε λεπτομερή αναφορά από την περιοχή αφού ρωτήθηκαν οι πάντες  και ερευνήθηκαν τα πάντα!Ο Δήμαρχος , η ηλικιωμένη που είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής , οι λίστες με τα ενοικιαζόμενα κλπ.Μόνο τον Παπά της ενορίας  δεν είδα  να δίνει τη δική του εκδοχή .
Όλοι δήλωσαν ότι δεν είχαν δει να μπαινωβγαίνουν  τουρίστες στη βίλα  .


Τα υπόλοιπα 10 λεπτά ήταν αφιερωμένα στο βιβλίο του Λιάπη  με τον ωραίο τίτλο "Για ένα νέο ήθος" και διαβάστηκαν αποσπασματικά κάποιες από τις "ηθικές " του απόψεις .!
Το συμπέρασμα πια ήταν ολοκληρωμένο .

Νισάφι  πια Κολόμβοι της ενημέρωσης  !Τώρα ανακαλύψατε τον Λιάπη και τον κάθε Λιάπη !Τώρα που είναι παροπλισμένος !  Ενώ  στην περίοδο που αλώνιζε στα Υπουργεία και το όνομα του περιφερόταν σε διάφορα σκάνδαλα , τσιμουδιά! Και δεν ήταν ο μόνος . Όλοι οι απλοί πολίτες που δεν ανέμιζαν σημαιούλες το είχαν τούμπανο  κι εσείς κρυφό καμάρι για το πάρτι που γινόταν (και συνεχίζεται) από κάθε λογής κομματόσκυλα .

Αλλά και ούτε είδα και  άκουσα κανένα εκτενές ρεπορτάζ  και για  τα δεκάδες ακίνητα του κάθε Λιάπη . Ούτε και κάποια αναφορά για τον Σημίτη  που έχει το θράσος να δίνει και συμβουλές  ενώ τα εξοπλιστικά σκάνδαλα σκάνε το ένα μετά το άλλο .
 Όλα τα υπόλοιπα είναι για ξεκάρφωμα  και λαϊκή εκτόνωση. Κάποιοι λένε οτι είναι  και χτύπημα στο Καραμανλικό στρατόπεδο .Πιθανόν. Ξεκαθάρισμα μεταξύ Οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου