Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Tο μόνο μαγαζί που έχει κέρδη χωρίς πελάτες είναι τα διόδια!

Να το πω και διαφορετικά .Οι μόνοι επιχειρηματίες που έχουν κέρδη χωρίς πελάτες είναι οι εργολάβοι  αφού το ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει να τους πληρώνει τα διαφυγόντα κέρδη .
 Δηλαδή εμείς πάμε από τους καρόδρομους για να μην πληρώσουμε διόδια και το Δημόσιο (πάλι εμείς) τους πληρώνει τις απώλειες από τις διελεύσεις !!! Τέτοιες  πατέντες !

Και η παράκρουση έχει και την άλλα όψη , πάλι με κέρδη υπέρ των εργολάβων . Οι πελάτες - οδηγοί μπαίνουν στο μαγαζί Κορίνθου - Πατρών και ενώ πληρώνουν αδρά όχι μόνο δεν απολαμβάνουν κάποιο αγαθό αλλά αντιθέτως απειλείται και η ζωή τους .
Και όλο αυτό το πακέτο λέγεται ανάπτυξη !Να πληρώνουμε με χρήμα και αίμα χρόνια τώρα τις αρπαχτές  από δω κι από κει ...


Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις νέες αυξήσεις  στα διόδια, ο  Χρυσοχοϊδης  έδωσε διευκρινίσεις  και μας έκανε σοφότερους . Μάλιστα είπε ότι είναι λαϊκισμός τα όσα γράφονται για τις αυξήσεις  και  διευκρίνισε   ότι  θα γίνουν μόνο στο κομμάτι από Αφίδνες μέχρι Καμένα Βούρλα . Δηλαδή στο φιλέτο μαγαζί  που θα παρέχει όμως εκπτωτικό κουπόνι 50 % στη σταθερή πελατεία .

Αφού  αυξηθούν τα διόδια 60% ,  ο πελάτης θα έχει έκπτωση  50%  . Ένα καπέλο 10% επιπλέον απ'αυτά που πληρώνει τώρα .!!!Μεγάλη ευκαιρία !
Και αναρωτιέμαι .Αν γίνεται τώρα το αδιαχώρητο  στον παράδρομο Αφιδνών από νταλίκες και φορτηγά  ,τι θα γίνει όταν μπει και η υπερπροσφορά ;;Πόσες νταλίκες θα βλέπουμε κρεμασμένες πάνω από την Ιδιωτική Οδό ;
(Συνεχίζεται )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου