Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

(Αν και για μένα δεν είναι 'είδηση"). Αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες και στο πάρκινγκ της Βουλής

Ο Μιχάλης Λιάπης και η σύλληψή του κυριαρχεί από χτες ωστόσο φαίνεται πως τελικά δεν είναι ο μόνος βουλευτής με όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες...
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον Σεπτέμβριου του 2012 είχε κάνει γραπτή καταγγελία στον πρόεδρο της Βουλής, αναφέροντας πως πρώην βουλευτής είχε παρκάρει στο πάρκινγκ την Βουλής ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες.
Η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, εξήγησε:

«Εννοώ πινακίδες που δεν επέτρεπαν τη νόμιμη κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διότι είχα συλλέξει κάποια στοιχεία και δεν υπήρχε αμφιβολία, διότι η καταγγελία μου προς τον πρόεδρο της Βουλής αφορούσε σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ είχα δει δύο-τρία. Ανέφερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του κοινοβουλίου που καταλάμβανε αυτό. Δυστυχώς, η καταγγελία δε διερευνήθηκε ποτέ και δεν δόθηκε ποτέ απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, «ένας πρώην βουλευτής κυκλοφορούσε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και ο ίδιος, μέσω του Διαδικτύου, δεν το αρνιόταν και εμφανιζόταν να επαίρεται γι' αυτό. Έλεγε ότι προορισμός του ήταν να γίνει ένα αυτοκίνητο-αντίκα, που είναι ανασφάλιστο και για συγκεκριμένη χρήση και έλεγε στον κόσμο ότι αν δεν θέλει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση, να πράξουν αυτό».
«Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση και πάντως όχι για να τα κυκλοφορείς στο δρόμο για τις μετακινήσεις σου, διότι ο νόμος είναι σαφής. Είναι για να συμμετάσχω, αν θέλετε, σε κάποιες συγκεκριμένες εκδηλώσεις ή παρουσιάσεις και όχι για να κυκλοφορώ στην Αθήνα με τέτοιες πινακίδες. Όταν γίνεται μια τόσο σοβαρή καταγγελία, πρέπει να το διερευνήσει ο πρόεδρος της Βουλής. Τώρα, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον εκεί, αλλά επειδή αναφέρω τα στοιχεία του είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος πού ανήκει. Δεν θα σας το πω, αφού έχω κάνει μια καταγγελία. Ας το βγάλει ο πρόεδρος της Βουλής στη δημοσιότητα το όνομα», πρόσθεσε.
Πηγή http://crimenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου