Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Θεέ μου ,τι χαλβάς !!!

 Θεέ μου ,τι πράγμα είναι αυτό!!!Όλο  το  οπτιακουστικό υλικό του Αντωνάκη  σε παραπέμπει σε αυτό που είχε ομολογήσει και ο ίδιος στο προηγούμενο διάγγελμα για το ΦΠΑ .
Βγήκε πάλι σαν τον Μπούφη και απευθύνθηκε σε μπούφους για να μας πει για το πλεόνασμα και για την ανάκαμψη που ανατέλλει !
Και τι θα έλεγε σαν γνήσιος πολιτικάντης της δεκάρας !Μα ούτε κι αυτό όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει!

Αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα που έχει βγει από τα φέσια του κράτους προς κάθε κατεύθυνση και από το πρωτογενές έλλειμμα των νοικοκυριών από το άγριο χαράτσωμα έχει γίνει η σημαία της επιτυχίας!!! Είναι πράγματι για Νόμπελ οικονομίας.Και οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό .. Μερικές ενδεικτικές αναφορές :


Ηδη η ανάκαμψη γίνεται ορατή .Οι απασχολούμενοι στα τουριστικά επαγγέλματα θα πάρουν αύξηση 1% το 2015! Αυτό το είπε με πολύ καμάρι! Θα πάρουν 5 ευρώ επιπλέον το μήνα ! Άσχετα αν έχουν χάσει το 25% από τις περικοπές !

Αλλάζει τα πάντα και το 2014 έρχεται το δεύτερο μεγάλο κύμα των μεταρρυθμίσεων!
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι με έπιασε πανικός γιατί σκέφτηκα τον άνθρωπο των σπηλαίων. !Ποιες ξυλόσομπες ,μαγκάλια ,άστεγοι και συσσίτια ! 

Χτυπάει αλύπητα και τη διαφθορά απ'΄όπου κι αν προέρχεται . Αλλά δεν θέλει να ασχολείται και με το παρελθόν γιατί μας λυπάται για τη μπόχα που θα μας πνίξει.

Σαν κοινωνία περάσαμε δύσκολα ! Έτσι ακριβώς το είπε .Στο α΄ πρόσωπο .Όλοι μαζί !

Ανακτήσαμε και την αυτοπεποίθηση μας ! Τόσο πολύ που το 60% του πληθυσμού θα ήθελε όπου  φύγει φύγει!

Ευχήθηκε η νέα χρονιά να δώσει φώτιση σε όσους αμφισβητούν "τα επιτεύγματα" της Ελλάδας . Δηλαδή στο 75% του πληθυσμού που όχι μόνο δεν τα βλέπει αλλά περιμένει και χειρότερα  σύμφωνα με δημοσκόπηση από το ΒΗΜΑ .


 Τέλος  μας ευχαρίστησε για την ωριμότητά μας  που θα ανταμειφθεί !  Γι αυτή την αξιοθαύμαστη ωριμότητα κι εγώ από την πλευρά μου μας συγχαίρω!!!


Δείτε το σχετικό βίντεο Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου