Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Τα υγιή αντανακλαστικά και ο Λαλάκης

Για άλλη μια φορά όλοι οι "σοβαροί" αυτής της απίστευτης χώρας "πέφτουν από τα σύννεφα" με τις απατεωνιές του Μιχαλάκη ,Λάκη ή Λαλάκη . Έμειναν με το στόμα ανοιχτό για τις πλαστές πινακίδες αλλά όχι για τα σκάνδαλα που το όνομά του έχει αναμειχθεί και έχουν περάσει στο απυρόβλητο .  Νισάφι πια με την υποκρισία .

Απίστευτη χώρα που το μόνο που έχει για να θυμίζει Ευρώπη είναι το κοινό νόμισμα.

Τις πιο απίθανες βλακείες , που δείχνουν το πολιτισμικό και πολιτικό μας επίπεδο ,ακούσαμε για τον Γόνο με το βαρύ βιογραφικό !
Ανιψιός του Εθνάρχη και ξάδερφος του Κωστάκη!! Τι ρεζιλίκια!!!
Για τα σκάνδαλα όμως ούτε κιχ !Αυτά ήταν στα προσόντα του πρώην πολιτικού .


Μέχρι εύσημα έδωσαν στον Δένδια για τα αυτονόητα σε χώρες  μη τριτοκοσμικές που δεν κάλυψε τον Λαλάκη . Είναι μεγάλο βήμα!!! Άσχετα βέβαια που δεν θα έμενε κρυφό...
 .

 Μπράβο μας για τα άμεσα αντανακλαστικά !
Η κοινωνία  φωτογράφησε  για άλλη μια φορά απλά το γεγονός και τα σόσιαλ μίντια   πήραν φωτιά από το χαβαλέ .
Μου αρέσει πολύ το χιούμορ αλλά εδώ χωράει και  ο θυμός  για την ξεφτίλα τους . Οχι για τις πινακίδες αλλά για τις μεγάλες μπάζες στην περίοδο της παντοδυναμίας τους . Για την αλαζονεία ,την απληστία και την απατεωνιά τους .'Άλλωστε δεν έγινε τσίρκο και απατεώνας   τώρα  ο Λαλάκης επειδή πιάστηκε στα πράσα συμπτωματικά.

Προβληματισμός και για τη δική μας ξεφτίλα που ξέρουμε πως  και πότε να αντιδρούμε .
Οι Ρουμάνοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους  γιατί οι πολιτικοί τους θέλουν να περάσουν ένα ανάλογο  Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών.
Οι Βούλγαροι συνεχίζουν να κάνουν μαζικές διαδηλώσεις κατά της πολιτικής διαφθοράς  . Στα δικά μας ΜΜΕ δεν υπάρχει βέβαια  καμία αναφορά.


Είμαστε για κλάματα γιατί συγχρόνως με όλο αυτό τον τραγέλαφο με  τον Γόνο είχαμε κι άλλα γεγονότα  τεραστίου ενδιαφέροντος και  σημαδιακά , που συνδέονται όλα μεταξύ τους  και πέρασαν στα ψιλά  .. Η πλήρης συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων από τους συνεταίρους  στη διαπλοκή, τη διαφθορά και την ατιμωρησία .  Το πλήρες κουκούλωμα από τους Σωτήρες μας.

 Δεν συγκίνησε  την κοινωνία  η άφεση αμαρτιών στην μεγαλύτερη απάτη που έγινε μεταπολεμικά .Στη μεγάλη φούσκα του ΧΑ που είναι συνδεδεμένη με το πολιτικό προσωπικό εκείνης της εποχής . Για τα χρήματα  που τζόγαραν και έφαγαν  από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και σήμερα με θράσος  μας κουνούν το δάκτυλο και μας προορίζουν για επαίτες.

Αδιάφορη η πρόταση  για εξεταστική για τα υποβρύχια  που καταψηφίστηκε  .Στο απυρόβλητο άλλη μία υπόθεση  πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων   που έκαναν φτερά  από τα Δημόσια Ταμεία με περίεργες συμβάσεις  και με κανένα υπεύθυνο ως συνήθως .

Κατά τ΄ άλλα ξεσηκώθηκε το Σύμπαν ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου