Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Xρυσοχοΐδης ,γνήσιος εκπρόσωπος του buccess story

Πού θα ήταν η χώρα χωρίς το ΠΑΣΟΚ  τα τρία τελευταία χρόνια ; Πως θα ήταν η χώρα χωρίς την συγκυβέρνηση ; Αυτό τον προβληματισμό  έθεσε στη Βουλή  ο  Xρυσοχοΐδης  και η αντιπολίτευση από εκείνη τη στιγμή έχει πέσει σε μεγάλη περισυλλογή  .Το ίδιο κι εμείς.

Γιατί το πως θα ήμασταν χωρίς όλους αυτούς τους πολιτικούς, του μεγάλου διαμετρήματος και βεληνεκούς , που δίνουν μάχη σώμα με σώμα για να μας σώσουν ούτε θέλω να το φανταστώ!!! Τράτζικ!

Και μετά  τους προβληματισμούς συνέχισε  ο Xρυσοχοΐδης  με το  μπαξες στόρι  .Οτι  δηλ.  η πολιτική των μνημονίων τώρα δικαιώνεται και οι θυσίες μας έχουν πια αντίκρισμα .

Τώρα όσοι δεν βλέπουν το αντίκρισμα ,κακό του κεφαλιού τους ."Είναι ψεκασμένες Κασσάνδρες  που διαψεύδονται συνεχώς . Η Ελλάδα όχι μόνο θα πάει καλά αλλά και θα πρωτεύσει μέσα στην κρίση. Και πως τολμούν  κάποιες Κασσάνδρες  του εξωτερικού, ακόμη και σήμερα,  να δημοσιεύουν σε έγκυρα φύλλα ή σε έγκυρα ηλεκτρονικά μέσα άρθρα περί της χρεοκοπίας της Ελλάδος, περί της εξόδου από το ευρώ, περί νέων μέτρων κι όλα αυτά κάθε μέρα να διαψεύδονται.Το κλίμα για την Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά. Δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα, είναι τα μεγέθη εκείνα που οδηγούν πλέον σε μια νέα εποχή, σ' ένα γύρισμα σελίδας την επόμενη μέρα. Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι κατάκτηση για τη χώρα " .Αυτά τα είχε δηλώσει στο enikos στις 16-9 -2013 . 

Μετά απ΄΄ολα αυτά τι να προσθέσω ! Απλά κολοκύθες  του μπαξέ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου