Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Τα σέβη μου στην Κυρία

Η Σκονδρα στο "τσακ" για να βάλλει τα κλάματα
Αναφέρομαι στην Κυρία Κωστοπούλου , πρόεδρο νομίζω του σωματείου των καθαριστριών αλλά και  στα μέλη του . Αν κάνω λάθος στους τίτλους λίγη σημασία έχει γιατί  η ουσία είναι άλλη . Ποια; Η μαχητικότητα για αξιοπρέπεια  και  η αποφασιστικότητα αυτών των γυναικών.

Όταν τις είδα πριν από λίγο καιρό  μια χούφτα γυναίκες να ξεσηκώνονται ,να κάνουν ολονυκτίες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και να καλούν τον κόσμο να ενώσει τη φωνή  του με τη δική τους  σκέφτηκα ότι ο ο κόσμος θα κινητοποιηθεί  από τις καθαρίστριες , από απλές γυναίκες , αγωνίστριες  στη ζωή .


Χθες  πάλι ήσαν έξω από το Υπ.Οικονομικών και η πρόεδρος του σωματείου , μητέρα με δύο άνεργους  και χωρίς σύζυγο 20 χρόνια  ,είχε επικοινωνία με την εκπομπή του Αυτιά. Χείμαρρος  η πρόεδρος με πολύ καλό λόγο! " Έχετε χάσει την αξιοπρέπειά σας  ενώ εμείς αγωνιζόμαστε γι¨' αυτή " είπε   στην  εκπρόσωπο της ΝΔ , Μαρία Αντουανέτα,  που  τα άκουσε για τα καλά.


Ενώ  η  Σκονδρα  ,σαν να είχε βγει από άλλο ανέκδοτο ,    είχε  συνέχεια  μια "απορία" .Πώς είναι δυνατόν να ζει οικογένεια με 400 ευρώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου