Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Πότε επιτέλους θα μπεί πολιτικό βλακόμετρο και γελοιόμετρο ;;;

Ας μπει επιτέλους ένα μέτρο .  Κινδυνεύουμε από την πολιτική βλακεία ,γελοιότητα  και ανικανότητα χειμώνα - καλοκαίρι και όχι από την αιθαλομίχλη ..Δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα  με τα πολιτικά τσακάλια ,μεταφορικά και κυριολεκτικά , που   με λόγια και με έργα καταλύουν κάθε έννοια λογικής .

  Έτσι πάντα λειτουργούσαν και γι αυτό μας έριξαν στα βράχια  .Ας μη το ξεχνάμε αυτό. Απλά τώρα τα πράγματα έχουν ζορίσει και αναδεικνύεται   σε καθημερινή βάση  η μαεστρία τους στην τσαπατσουλιά και ανικανότητα .

Πράγματι είναι για γέλια μέχρι δακρύων οι φαεινές  ιδέες που έχουν οι αναρμόδιοι  για την  αντιμετώπιση   του  προβλήματος  με την αιθαλομίχλη  . Και ο παραλογισμός  ,εκτός από  τραγικός, έχει και στοιχεία σουρεαλιστικής  φαιδρότητας.
 Σκέπτονται λοιπόν τα σαΐνια ότι πρέπει  να λειτουργούν  τα τζάκια και οι ξυλόσομπες στους δήμους  εκ περιτροπής για να μη δημιουργείται  ασφυκτικό μποτιλιάρισμα στην κάπνα ενώ ειδικό σώμα  , με προσόντα  λαγωνικού ,   θα εντοπίζει  τους  καπνοπαραβάτες .
Πάλι ο Κλουζώ σε νέες περιπέτειες ! Κι εμείς σαν τον Ντρέιφους .στο ψυχιατρείο .Όσοι  γλυτώσουμε από το κρύο ...

Βέβαια πέρα από το χαβαλέ και το γέλιο  των τελευταίων ημερών  με το WiFi  και  το καπνόμετρο , ας κλάψουμε και για τα χάλια μας  .Πως μας κατάντησαν με την ανοχή μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου