Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Η Τζάκρη χρησιμοποίησε την έξοδο κινδύνου

 Με 153 ΟΧΙ ,124 ΝΑΙ και 17 ΠΑΡΩΝ από τη ΔΗΜΑΡ απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ .Απόντες από την ψηφοφορία ήταν ο Γλέζος που είναι άρρωστος αλλά και ο Νικήτας Κακλαμάνης .Τυχαίο ; Τηλεοπτικά πάντως εμφανιζόταν να παθαίνει αναφυλαξία στο όνομα του Στουρνάρα .

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Τζάκρη που ψήφισε υπερ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και άφησε τον Μπένυ κατά ένα βουλευτή λιγότερο .Έξυπνη κίνηση αλλά και λυτρωτική για την ίδια η άμεση διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ που έχει πιάσει πάτο. Ελεύθερη κι ωραία θα μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και σίγουρα θα επιβιώσει πολιτικά όταν οι υπόλοιποι πασόκοι θα ψάχνουν για την ψήφο τους.
Σε γραπτή της δήλωση κάρφωσε την συγκυβέρνηση λέγοντας ότι οι πολίτες την εμπιστεύτηκαν για να δίνει λύσεις στα προβλήματα και όχι να επικυρώνει τα μέιλ των δανειστών και τη στόλισε με κοινωνική αναλγησία ,ανικανότητα και έλλειμμα δημοκρατίας.


Και καλά η Τζάκρη καθάρισε έξυπνα. Το πρόβλημα θα είναι για κάποιους άλλους της συγκυβέρνησης που τάχα μου δυσανασχετούσαν στα τηλεοπτικά στασίδια γιατί με την ονομαστική ψηφοφορία φάνηκε για άλλη μια φορά ,η γνωστή στο κόσμο, τζάμπα μαγκιά τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου