Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Μια ζωή καραγκιόζηδες! Η φιέστα του Χρυσοχοϊδη στο Καματερό 10 μέρες πριν βρεθεί ο δρόμος στον αέρα από τη βροχή !

Μόνο για φιέστες είναι !.Στη νεροποντή στις 11/11 δεν έμεινε  κολυμπηθρόξυλο στο Καματερό ,στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Γούναρη. Στα δελτία ακούσαμε ότι η έντονη βροχόπτωση ξήλωσε στην κυριολεξία το οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο δρόμος να βρεθεί στον αέρα και να υποχωρήσει.
Ποια είναι τώρα η είδηση  σύμφωνα με το ΕΧΤRA
.Το έργο που ξηλώθηκε δεν ήταν τσαπατσουλιά του Δήμου όπως υποψιαστήκαμε αλλά του Υπουργείου Υποδομών .Μάλιστα ο Χρυσοχοϊδης είχε εγκαινιάσει το έργο 10 μέρες πριν την κατάρρευση  .Από τη μια  οι φαιδρές φιέστες για το θεαθήναι και από την άλλη  οι  γνωστές εργολαβικές μπίζνες ....

 .Η ουσία είναι οτι το υποτιθέμενο έργο χρηματοδοτήθηκε με 82 εκατομμύρια !!! από το ΕΣΠΑ  και δόθηκε σε κάποια κοινοπραξία της οποίας το ονοματάκι δεν μάθαμε  και ότι η κατάρρευση οφειλόταν στην ανύπαρκτη  υποστήριξη του δρόμου και όχι στη βροχή.
Όσο για την επίβλεψη του συγκεκριμένου  έργου με κρατικό χρήμα υποθέτω οτι  έγινε από Μηχανικό  της κοινοπραξίας , ότι ισχύει  και με την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων . Δηλαδή εργολάβος κερνάει ,εργολάβος πίνει .
Τη ζημιά τώρα ποιος θα τη χρεωθεί ;;;Πολύ φοβάμαι πάλι εμείς .Κάποια κρυφή ρήτρα θα υπάρχει υπέρ του κατασκευαστή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου