Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Όχι άλλη Χρυσή Αυγή!


Της Λουκίας Χουλιάρα
“ Την ίδια ακριβώς στιγμή που στην Ελλάδα «ανακαλύπτουμε» την ύπαρξη και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, το ίδιο λεπτό που βομβαρδιζόμαστε από κάθε λογής σχετικό ενημερωτικό υλικό, οι εξελίξεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο είναι ραγδαίες. ”
Τις τελευταίες ημέρες, κυρίαρχη είδηση στα τηλεοπτικά πάνελς καθώς και στο σύνολο των Μ.Μ.Ε., αποτελεί ο βίος, η πολιτεία και η σύλληψη- υπερπαραγωγή των βουλευτών και μελών τηςΧρυσής Αυγής. Ο ορυμαγδός των πληροφοριών και η εκτενής αναφορά στο παρελθόν, στο παρόν και στο πιθανό μέλλον των συλληφθέντων, σαφώς και μας καθιστούν «σοφότερους» αναφορικά με το φασιστικό φαινόμενο στη χώρα.


Η προκλητική και ένοχη μιντιακή προβολή των μελών του νεοναζιστικού μορφώματος, ο «στοργικός» κυβερνητικός αλληθωρισμός απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά των βουλευτών της Χ.Α. και η «αθώα» χαλαρότητα ως προς την διερεύνηση των 32 δικογραφιών, αντικαταστάθηκαν από ευρεία πληροφόρηση αναφορικά με την εγκληματική δράση των στελεχών του κόμματος, από οργισμένη καταδίκη τους και από ακαριαία αντίδραση-show του κράτους και της αστυνομίας.

Την ίδια ακριβώς στιγμή που στην Ελλάδα «ανακαλύπτουμε» την ύπαρξη και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, το ίδιο λεπτό που βομβαρδιζόμαστε από κάθε λογής σχετικό ενημερωτικό υλικό, οι εξελίξεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο είναι ραγδαίες. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι στις Η.Π.Α. τίθενται σε αργία 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι, ότι το προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού για το 2014 προβλέπει άγρια λιτότητα με νέες εισοδηματικές απώλειες για μισθωτούς, συνταξιούχους και επιτηδευματίες και ότι ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν δήλωσε ότι η χώρα μας δεν πληροί τα 4 ορόσημα για την εκταμίευση της δόσης του 1 δις ευρώ!

Η υπερβολή στη χώρα μας πάντα περίσσευε! Ανέκαθεν κινούμασταν με εντυπωσιακή ευκολία και άνεση από την απόλυτη άγνοια, στην ολική γνώση και από την πλήρη αδιαφορία, στο μέγιστο ενδιαφέρον! Εν προκειμένω βέβαια, η υποκινούμενη κατεύθυνση του ενδιαφέροντος του Έλληνα πολίτη αποκλειστικά και μόνο προς την υπόθεση της ποινικής δίωξης και δράσης των βουλευτών του φασιστικού μορφώματος, θα μπορούσε εν τέλει να αποδειχθεί προσχεδιασμένη και έχουσα κίνητρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!

Πηγή .periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου