Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπένυ ''κούφανε'' ΟΗΕ και...χρηματιστήρια Μετά την φοβερή δήλωσή του ότι η Ελλάδα είναι η... 30η οικονομική δύναμη του πλανήτη


Μιλώντας στην γενική Συνέλευση, 27 Σεπ., 6:18 μ.μ. τοπική ώρα (η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια), εκτός των άλλων, είπε:
- ''Πετύχαμε πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το ανώτατο στην Ευρωζώνη''.
- ''Πετύχαμε δημοσιονομική προσαρμογή 19% του ΑΕΠ την 4ετία 2009-13''.
Το ''ΚΑΛΑΜΙ είχε προβλέψει ΣΩΣΤΑ, ότι ο κ. αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. ''θα δώσει μεγάλη παράσταση'' στον ΟΗΕ.

'Αφωνη η Ομογένεια ΗΠΑ, αναρωτιέται αν η Ελλάδα κυβερνάται από ''φευγάτους'', που έχουν αυτοπιστέψει τα περί... ''success story'' ή από super χοντρο-μ@λ@κες πολιτικάντηδες, που έρχονται στις ΗΠΑ και λένε ''ότι τους κατεβαίνει''.Αφού τα έκανε ''σαν τα μούτρα του'' με Κυπριακό κ.ά., ''ξαναχτύπησε''
Ε. Βενιζέλος: «Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο»
Η επίμαχη φράση είναι και στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών (δείτε την και διαβάστε την σε φωτογραφία)
Αυτήν την απίστευτη ''διαπίστωση'' την έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου '13, μιλώντας στην ''στημένη'' κοινωνική συνεύρεση με ''προεδροπαράγοντες της Ομογένειας'', στο γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης.(Σημ.: Η Ελλάδα είναι στην... 37η θέση στην Ευρώπη, δηλ. στις 4 τελευταίες. ΠΟΤΕ πήγε στην 30η και μάλιστα στον... κόσμο;)
Είπε και άλλα ''κουφά'': «...Αν υπήρχε G30, θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι μέλος... Σύντομα θα βγούμε από την κρίση... Οι εταίροι μας (και δανειστές) ουδέποτε μας πίεσαν να κάνουμε παραχωρήσεις στα εθνικά και άλλα θέματα...»

Ο αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. στον λόγο-χαιρετισμό του στους προεδροπαράγοντες (κατά πλειοψηφία αντιπροσώπευαν τον... εαυτόν τους) δεν έκανε καμία αναφορά στα καυτά ζητήματα που απασχολούν την Ομογένεια (φορολογικό Ελλάδα κ.ά.) αποδεικνύοντας ότι έχει άγνοια γιά τα ζητήματα της Ομογένειας και απλά χρησιμοποίησε την καθαρά κοινωνική συνεύρεση γιά εντυπωσιασμό στην Ελλάδα (τα Προξενεία μας στις ΗΠΑ και ειδικά το γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, σε τέτοιες εκδηλώσεις, καλούν μόνο ''ημέτερους κλακαδόρους και προεδρο-ψώνια'').

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ομιλία του στον ΟΗΕ)

Σημ.: Λίγες ώρες πριν την ομιλία Μπένυ, υπουργείο Οικονομικών Ελλάδας και ''τρόϊκα'' είπαν ότι το υποτιθέμενο... ''πλεόνασμα'' των 2.6 δισ. ευρώ (που μέρος του θα... μοιραζόταν στον δεινοπαθούντα λαό), ήταν τελικά... 300 εκατομ.
(Το ''Κ'' παρακολούθησε την ομιλία από την τηλεόραση του ΟΗΕ και ''θαυμάζοντάς'' τον, την ηχογράφησε.AKOΥΣΤΕ μέρος της ομιλίας Μπένυ)
Την ώρα της ομιλίας Βενιζέλου, γινόταν διαδήλωση έξω από τον ΟΗΕ κατά της ''Χρυσής Αυγής'' και των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα.


Πηγή ΚΑΛΑΜΙ e-Newspaper 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου