Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Αποκλειστικό ! Τα πιο καλά τρικ που θα δούμε στο Μεγάλο μας Τσίρκο!

Έπειτα από τόσες ληστρικές αρπαχτές που νομοθετήθηκαν για να έχουν το  περιτύλιγμα της νομιμότητας ,το τσίρκο της  Βουλής αποφάσισε να μας χαρίσει live μια άλλη μεγάλη παράσταση για να ξεχαστούμε λίγο από τον πόνο μας και να δείξει ότι έχει και  κοινωνική  ευαισθησία .Γι΄αυτό το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα είναι μεγαλειώδες  με πολλά νούμερα που περιλαμβάνουν   γελωτοποιούς.θηριοδαμαστές και φοβερούς ταχυδακτυλουργούς.
Ειδικά οι τελευταίοι θα κλέψουν την παράσταση με τα μαγικά τους κόλπα .

Από κάποιες διαρροές έμαθα ότι τον Παπακωνσταντίνου θα τον βάλουν στο κουτί και θα του ρίχνουν μαχαιριές.Μα πολλές μαχαιριές! Μην ανησυχείτε .Θα βγει ολοκαίνουργος από το κουτί χωρίς ούτε μία γρατσουνιά από του έμπειρους ταχυδακτυλουργούς.Δηλαδή του κουτιού!


Το πρόγραμμα έλεγε να μπει και ο Βενιζέλος σε κουτί αλλά ήταν αδύνατο λόγω όγκου και γι΄αυτό αποφασίστηκε να μπει σε τετράφυλλη ντουλάπα . Εκεί θα δούμε από τα πιο καλά τρικ. Να εξαφανίζεται ένας ολόκληρος Βενιζέλος και να βγαίνει από την ντουλάπα ένα λευκό στρουμπουλό περιστέρι!!! -σύμβολο αγνότητας,ειρήνης και επικοινωνίας.

Να μην πω άλλα .Τη συνέχεια θα τη δείτε στις οθόνες σας .
Καλή μας διασκέδαση!
ΥΓ. Ξέχασα.Τον ΓΑΠ τον εξαφάνισαν στις πρόβες κάνοντας το πείραμα του Κόπερφιλντ (Άγαλμα της Ελευθερίας).Το θυμάστε; Μέχρι στιγμής δεν μπορούν να τον επαναφέρουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου