Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Οι τελευταίοι πολιτικοί ογκόλιθοι

Ένας κι ένας!Πολιτικοί ογκόλιθοι που με το βάρος τους έχουν συνθλίψει τη χώρα.Λίγα λόγια για τα πολιτικά μεγαθήρια. 
Κωστάκης ο κουρασμένος .Η απόλυτη ανυπαρξία. 
Αρχηγός κόμματός αλλά και πρωθυπουργός (με πολιτικά κριτήρια) λόγω πιθανών γονιδίων που κληρονόμησε από τον θείο του.Στην πορεία αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός όπως επίσης άνθρακας έγινε  η Πελοπόννησος και η Αθήνα επί των ημερών του.Κάηκε το σύμπαν!

Γιωργάκης ο χαμένος στο Διάστημα.Η απόλυτη αφασία.
Αρχηγός κόμματος αλλά και πρωθυπουργός κι αυτός για το σίγουρο όμως  DNA που κληρονόμησε από τον πατέρα του.Οι ψηφοφόροι του(το αποκορύφωμα της πολιτικής σκέψης) ήταν σίγουροι γι΄άυτό!Στην περίπτωσή του όμως η Γενετική αλλά και ένας ολόκληρος λαός σηκώνει τα χέρια ψηλά για το έργο που άφησε και θα το θυμούνται πολλές γενιές.


Ο Ευάγγελος ο μετριόφρων.Πολύ φλυαρία για το τίποτα.
Στην κυριολεξία ογκόλιθος .Εμπνευστής του Νόμου περί ευθύνης υπουργών αλλά και των χαρατσιών και των διαφορετικών ΦΠΑ στη μπουγάτσα.Ευφυείς καινοτομίες που θα μείνουν για μελέτη στην πολιτική οικονομία.Κι εδώ ο κόσμος σηκώνει τα χέρια ψηλά όχι λόγω Γενετικού λάθους αλλά γιατί αδυνατεί να πληρώσει Και όχι μόνο. Τινάζει και τις τσέπες!  Για όλα αυτά ψηφίστηκε από τα ξένα ΜΜΕ ως ο χειρότερος υπουργός οικονομικών ενώ από τα εγχώρια αποθεώθηκε η "σοφία" του.

Αντωνάκης ο ανεμοδούρας .Το alter ego του Γιωργάκη.
Ο εντός εκτός και επί τα αυτά .Απ' όπου πέρασε άφησε τη σφραγίδα της επιτυχίας! Στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίζει.Η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη.Που να γίνει και πρωθυπουργός !Ο όγκος του θα κονιορτοποιήσει ότι έχει απομείνει από τους προηγούμενους.
Το τραγικό είναι ότι πιθανόν μετά τις εκλογές ο Ευάγγελος και ο Αντωνάκης θα ενώσουν το βάρος τους και θα έχουμε κυβέρνηση μεγατόνων.Σκόνη και θρύψαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου